Έγκλημα στα Γλυκά Νερά- Τελευταία εξέλιξη: 80% έχει ταυτοποιηθεί ένας από τους δράστες

Βοηθός στις έρευνες των αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής είναι ο σύζυγος της Κάρολαιν, που μέσω των περιγραφών του έγινε το ηλεκτρονικό σκίτσο του κοντού δολοφόνου με αποτέλεσμα να βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σε ποσοστό που αγγίζει μέχρι και το 80%.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν.

Επίσης, οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Εξετάζεται, επιπλέον, η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του 33χρονου που φαίνεται να έχει όμοια χαρακτηριστικά.

Ο εκπαιδευτής του 33χρονου πιλότου, συζύγου της 20χρονης Καρολάιν δήλωσε πως το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018 ο ίδιος με τη σύζυγό του έπεσαν θύμα παρόμοιας ληστείας.

«Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια. Και αυτό επιτείνει το γεγονός ότι είναι ίδια γιατί εγώ ήρθα στα χέρια μαζί τους.»

Ο άτυχος άνδρας ήταν στο σπίτι του στο Αλεποχώρι μαζί με τη σύζυγό του όταν εισέβαλαν οι τρεις ληστές.

 Οι δυο φίλοι και πιλότοι διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Είχε ύψος γύρω στο 1.70, εύσωμος με κοντό λαιμό και στρογγυλό πρόσωπο και μελιά μάτια.

«Τους δύο συνεργούς του τους έβγαλα σχεδόν έξω από το σπίτι ενώ ο αρχηγός , ο οποίος πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος, είχε επιτεθεί στη γυναίκα μου όπως επιτέθηκε στην Καρολάιν και στη συνέχεια, αφού την εξουδετέρωσε ήρθε από πίσω μου και με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με εξουδετέρωσε και εμένα έπεσα αναίσθητος.», αποκάλυψε. 

Το ζευγάρι σώθηκε από καθαρή τύχη, καθώς οι ληστές διψούσαν για αίμα και ήταν έτοιμοι για όλα.

 

Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία της συζύγου του εκπαιδευτή.

«Εξουδετερώνοντας τους δύο ο αρχηγός με το ρόπαλο δίνει μια στον άντρα μου, οπότε αρχίζουν τα αίματα και τρέχουν. Μισοχάνει τις αισθήσεις του εκείνη την ώρα. Βλέποντας εγώ τα αίματα, ο αρχηγός ανεβαίνει πάνω στον καναπέ μου δίνει μια, με πετάει κάτω και αρχίζει να με χτυπάει. Βλέποντας εγώ τον άντρα μου, φροντίζω να σηκωθώ, λέω ''μου τον σκότωσαν τώρα!''.»

Η σύζυγος του εκπαιδευτή νοσηλέυτηκε με σοβαρούς τραυματισμούς μετά το περιστατικό.

«Με πετάξανε εδώ αναίσθητη. Εδώ ακούω τη φωνή του αρχηγού που λέει '' Γιώργο σκοτώστε την'' και μου δίνει μία κλωτσιά στα πλευρά. 
Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών, ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων, ενώ δεν άφησαν αποτυπώματα και ίχνη DNA και στα δυο σπίτια.

Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν συζήτησε με τον εκπαιδευτή του για τα κοινά των δύο ληστειών και δεν θεωρούν τυχαίο το γεγονός πως και οι δύο τους δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Πηγή: skai.gr