Έγκλημα-Γλυκά Νερά: Τα νέα δεδομένα που έχει η ΕΛ.ΑΣ και τα ερωτήματα για την «ψυχολόγο»

Έγκλημα-Γλυκά Νερά: Τα νέα δεδομένα που έχει η ΕΛ.ΑΣ και τα ερωτήματα για την «ψυχολόγο»

Περιθώρια αισιοδοξίας για την έκβαση της υπόθεσης του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και την ταυτοποίηση του ενός από τους τρεις δράστες αφήνουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που εστιάζουν κυριώς στην επεξεργασία των σημαντικών στοιχείων που έχουν ήδη συλλέξει. Σύμφωνα με το ρεπορταζ του ΣΚΑΙ ο κύκλος των υπόπτων έχει κλείσει. 

Παράλληλα, οι δηλώσεις, οι επαφές, οι επικοινωνίες της γυναίκας που δηλώνει ψυχολόγος και είχε απευθυνθεί σε αυτή η 20χρονη Καρολάιν, προκειμένου να βοηθηθεί ψυχολογικά, αποτελούν πλέον αντικείμενο αστυνομικής έρευνας. Αφορμή η επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, που ζητά να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της από ΑΕΙ καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Υπενθυμίζεται πως η «ψυχολόγος» σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες των συνεδριών της με την Καρολάιν, κάτι που σύμφωνα με ψυχολόγους, αποτελούσε ενέργεια μη τήρησης του ιατρικού απορρήτου.  

Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού και την οικονομική του κατάσταση.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί συνεχίζουν να ερευνούν την πιθανότητα ύπαρξης εσωτερικής πληροφόρησης για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, και σε αυτό το πλαίσιο θα ερευνήσουν αν η συγκεκριμένη γυναίκα με κάποιο τρόπο είχε δώσει άθελά της σχετικές πληροφορίες που μπορεί να κατέληξαν στους αδίστακτους δράστες. Μπορεί να ανεβαίνει λίγο το μικρό ποσοστό της ενδεχόμενης εσωτερικής πληροφόρησης αλλά ακόμη οι αστυνομικοί προκρίνουν αυτό της τυχαίας επιλογής της μεζονέτας του ζευγαριού. 
         
Η ίδια απαντά μέσω της δικηγόρου πως δεν θα κάνει καμία δήλωση ή σχόλιο, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ή εάν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ τονίζει πως θεωρεί «άκαιρη» την όποια δήλωση ή ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Πηγή: skai.gr