Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε όχημα διαφυγής και DNA στα νύχια της Καρολάιν- Τι δυσκολεύει τις αρχές

Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν ενώ ταυτόχρονα δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των δολοφόνων σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Tην ίδια ώρα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, στο περιθώριο του δημοσιεύματος της βρετανικής Sun, το οποίο αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά την ίδια ώρα,  ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον «γρίφο του εγκλήματος», ο  πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, σχολιάζει πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί από την δολοφονία αυτή ωστόσο δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το τι ενδεχομένως δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ως προς την συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες ο κος Πάκος απάντησε πως αυτό αποτελεί το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία πως θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, «δεμένος» ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.

Πηγή: skai.gr