Έγκλημα-Γλυκά Νερά: Πού εστιάζει η αστυνομία –Συγκλονίζει ο 33χρονος σύζυγος

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε χτες στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα στη ληστεία στα Γλυκά Νερά.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, που μίλησε για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Ήμουν πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε και είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Αν ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο από το ότι δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ τη γυναίκα μου, είναι ότι η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο, η χαρά στο σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της και μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μας και για πάντα μαζί μου.»

Αυτό που μένει, πλέον, είναι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος.

Οι αρχές έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ των δραστών και εξετάζουν τις λεπτομέρειες του εγκλήματος για να τους βρουν.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές είπαν ότι πρόκειται για φονιάδες που επιδιώκουν να βρουν στο εσωτερικό των σπιτιών τους ιδιοκτήτες. Θέλουν να τους πιέσουν, να τους βασανίσουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι ιδιαίτερα βίαιοι. Αυτό σημαίνει ότι και στο παρελθόν θα έχουν κάνει κάτι παρόμοιο.

Η αστυνομία θεωρεί ότι είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και αναμένει και από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών αποτελέσματα από τα ευρήματα που συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Επίσης, αναμένονται στοιχεία και από τα στίγματα των τηλεφώνων. Θα γίνει άρση του απορρήτου και σάρωση των επικοινωνιών, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν ενεργοποιήσει κεραίες εκπομπής σήματος στην περιοχή.

Όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία οι δράστες δεν φαίνεται να είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία της 20χρονης, αλλά να προέκυψε κατά τη διάρκεια της ληστείας και λόγω του βίαιου προφίλ τους.

Σημαντική είναι η συμβολή του 33χρονου συζύγου της άτυχης κοπέλας στις έρευνες. Ο άνδρας φαίνεται πως κατάφερε κάποια στιγμή να δει το πρόσωπο του ενός εκ των δραστών και μπόρεσε να περιγράψει κάποια χαρακτηριστικά του στους αστυνομικούς. 

Η αστυνομία εξετάζει το γεγονός να ήξεραν από πριν για τα χρήματα που είχε το ζευγάρι στο σπίτι του ή αν επέλεξαν το σπίτι τους τυχαία οι δράστες. Ωστόσο, κλίνει περισσότερο ότι πρόκειται για τυχαίο χτύπημα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει στα χέρια της.
 

Πηγή: skai.gr