Θρήνος στην Αλόννησο: Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Καρολάιν

Πολύ βαρύ κλίμα επικρατεί στο νησί, καθώς όλοι είναι συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό της 20χρονης Καρολάιν, την μητέρας που δολοφονήθηκε βάναυσα στα Γλυκά Νερά.

Το μεσημέρι έγινε η κηδεία, ενώ ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί από νωρίς γύρω από την εκκλησία. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα.

«Η Λυδία θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της». Με λόγια απέραντου πόντου και οδύνης ο 32χρονος πιλότος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα του παιδιού του.

Ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε την αγαπημένη γυναίκα ο 32χρονος πιλότος ραγίζει καρδιές και προκαλεί θλίψη ακόμα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες. «Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου.

Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

Ο σύζυγός της αγκαλιά με το μόλις 11 μηνών μωρό τους, έφτασε με ελικόπτερο στο νησί. Καταρρακωμένη είναι και η μητέρα της Καρολάιν. 

Παράλληλα, ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει τις τρεις ύποπτες ληστείες που φαίνεται να έχουν κοινά χαρακτηριστικά για τον εντοπισμό τους. 

Σύντομα, θα υπάρχουν αποτελέσματα από τις έρευνες, εκτιμά η αστυνομία.
 

Πηγή: skai.gr