Εδώ Παππάς εκεί Παππάς… Προκλητικός ο υπαρχηγός της ΧΑ: Δεν παραδίδομαι

Εδώ Παππάς εκεί Παππάς… Άφαντος παραμένει ο θεωρούμενος υπαρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του και δεν έχει συλληφθεί παρόλες τις έρευνες σε 6 με 7 τουλάχιστον τόπους διαμονής στην Αττική αλλά και τη γενέτειρά του τα Ιωάννινα. Ο Χρήστος Παππάς διεμήνυσε μάλιστα ότι δεν προτίθεται να παραδοθεί!

Σύμφωνα με το συνήγορό του Περικλή Σταυριανάκη ο Παππάς δήλωσε προκλητικά ότι αποφάσισε να μην εμφανιστεί ενώπιον των δικαστικών άρχων γιατί πιστεύει ότι θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεσή του στο Εφετείο. 

Σημειώνεται ότι άνδρες της ασφάλειας πρώτα μετέβησαν στο σπίτι του στον Παπάγου που είχε δηλώσει ως μόνιμη κατοικία στις 6.30 το απόγευμα με ένταλμα σύλληψης. Ανεβήκαν στον 2ο όροφο και για 15 λεπτά έκαναν άκαρπες έρευνες . Παράλληλα, άνδρες της ασφάλειας, παρουσία εισαγγελέα πήγαν και σε σπίτι συγγενικού του πρόσωπου στο Ίλιον οπού επίσης οι έρευνες απέβησαν άκαρπες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Παππά συνεχίζονται. 

 

Πηγή: skai.gr