Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική - Δείτε βίντεο

Τα έξι άτομα συνελήφθησαν για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή

Έξι συλλήψεις, 15 προσαγωγές και οκτώ σπίτια ερευνήθηκαν κατά τη διάρκεια της νέας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες σε καταυλισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ρομα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ τα έξι άτομα συνελήφθησαν για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή.

Ρομα

Ρομα

Παράλληλα,, η ΕΛ.ΑΣ ανήτησε και σχετικό βίντεο από τις επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022) στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης :

πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε -8- οικίες,
προσήχθησαν -15- άτομα και
συνελήφθησαν -6- άτομα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή.
Οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.

Ρομα

Πηγή: skai.gr