Κλείσιμο

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: «Κλειδί» για την ταυτοποίηση των δραστών δύο πολυτελή τζιπ

Το μαύρο όχημα μάρκας Cadillac που εντοπίστηκε παρκαρισμένο λίγα μέτρα από την καφετέρια που έγινε η συμπλοκή «πρωταγωνιστεί» σε βίντεο που φέρεται να είχαν τραβήξει μέλη της συμμορίας έξω από γνωστό κλαμπ στη Λιοσίων.

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Το κουβάρι της συμμορίας που πρωταγωνίστησε στο αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία ξετυλίγει τις τελευταίες ωρες η ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που αφαίρεσαν τη ζωή ενός 37χρονου θαμώνα.

Από τη πρώτη στιγμή στο στόχαστρο των έμπειρων αξιωματικών έχουν βρεθεί τα δυο πολυτελή τζιπ που όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία ανήκαν στους δράστες.

Μάλιστα το μαύρο όχημα μάρκας Cadillac που εντοπίστηκε παρκαρισμένο λίγα μέτρα από την καφετέρια που έγινε η συμπλοκή «πρωταγωνιστεί» σε βίντεο που φέρεται να είχαν τραβήξει μέλη της συμμορίας έξω από γνωστό κλαμπ στη Λιοσίων.

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία

Το συγκεκριμένο κλαμπ το οποίο εξετάζεται αν το διαχειρίζονταν μέλη της συμμορίας έχει απασχολήσει τις αρχές το 2021 εν μέσω κορωνοϊού, όταν μετά από έλεγχο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς βρέθηκε να κάνει παράνομο πάρτυ με ζωντανή μουσική.

Μετά την έφοδο των αρχών είχε σφραγιστεί, ενώ σε παρευρισκόμενους και ιδιόκτητες είχαν επιβληθεί πρόστιμα.