Κλείσιμο

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 3 άτομα - Το ραντεβού «θανάτου» - Βίντεο με το τζιπ που βρέθηκε στου Γκύζη

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα στοιχεία δείχνουν για ραντεβού των δραστών στη συγκεκριμένη καφετέρια καθώς φέρεται πως είχαν διάφορες μεταξύ τους.

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Στα ίχνη των δραστών του αιματηρού περιστατικού στη Νέα Ιωνία βρίσκονται οι Αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί τρία άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή που στοίχισε τη ζωή στον 37χρονο άντρα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα στοιχεία δείχνουν για ραντεβού των δραστών στη συγκεκριμένη καφετέρια καθώς φέρεται πως είχαν διάφορες μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της ασφαλείας ο ιδιοκτήτης της καφετέριας υποστήριξε πως είναι ο πατερας του 16χρονου που δέχτηκε μαχαιριές από αγνώστους στα Πατήσια. Ωστόσο το συμβάν αυτό με τον ανήλικο φαίνεται πως είναι άσχετο με την αιματηρή συμπλοκή στη νέα Ιωνία

Βίντεο με το τζιπ που βρέθηκε στου Γκύζη - Φεύγει μετά το αιματηρό περιστατικό

Αυτό είναι το τζιπ που βρέθηκε στου Γκύζη και έχει καταγράφει να φεύγει απο τη Νέα Ιωνία μετά το αιματηρό περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Ενδέχεται να είναι το όχημα διαφυγής των δραστών

Στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ κάνουν «φύλλο και φτερό» τις τελευταίες ωρες το ύποπτο τζιπ το οποίο βρέθηκε στην περιοχή του Γκύζη και πιθανόν να είναι το όχημα διαφυγής των δραστών μετά τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το τζιπ είναι μάρκας μερσεντές και είναι κλεμμένο, ενώ αναζητείται DNA και αποτυπώματα που πιθανόν θα οδηγήσουν στους δράστες της Νέας Ιωνίας.