«Σαν να ‘φαγα μαχαιριά κατάστηθα»: Ο Διονύσης Σαββόπουλος «απολογείται» για την ακύρωση των συναυλιών του λόγω COVID

«Ζητώ -μαραζωμένος- συγγνώμη»: Ο Διονύσης Σαββόπουλος «απολογείται», ως μη όφειλε, επειδή όπως λέει «χάλασε το Σαββατοκύριακο του κοινού»

Μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό και την αναβολή των συναυλιών του στο Μέγαρο Μουσικής, ο Διονύσης Σαββόπουλος προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook. 

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός ετοιμαζόταν για την πρόβα generale, όταν ανακάλυψε πως είναι θετικός στον ιό. Στο πλαίσιο αυτό, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, με τίτλο «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη» ακυρώνονται προσωρινά.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο σεμνός καλλιτέχνης «απολογείται», ως μη όφειλε, επειδή όπως λέει «χάλασε το Σαββατοκύριακο του κοινού», επισημαίνοντας πως σύντομα θα γίνουν γνωστές οι νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Σαν να ‘φαγα μαχαιριά κατάστηθα. Όλα ήταν έτοιμα και μια μέρα πριν την generale μ έριξε κάτω αυτός ο covid! Απ’ το κοινό που μπορεί να απογοητεύτηκε καθώς του χάλασα το σαββατοκύριακο, ζητώ -μαραζωμένος- συγγνώμη. Δεν το θελα. Απ’ το Μέγαρο Μουσικής για την ανατροπή του προγράμματος ζητώ συγγνώμη επίσης. Περιμένοντας τις νέες ημερομηνίες θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από όλους τους συνεργάτες που τόσες μέρες παλεύουμε για να φτιάξουμε κάτι ωραίο και καλό: από τον φίλο Μίλτο Λογιάδη, απ’ τους λαμπρούς χορωδούς του Δήμου της Αθήνας και βέβαια, απ’ τη αγαπημένη μου ιστορική συμφωνική ορχ. της Ελλ. Ραδιοφωνίας. Συγγνώμη Κατερίνα. Συγγνώμη Φώτη. Δικός σας, Διονύσης Σαββόπουλος».

Η ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου
 

Πηγή: skai.gr