Εκδηλώσεις για την εβδομάδα μητρικού θηλασμού διοργανώνει ο δήμος Γλυφάδας

Από σήμερα έως και την ερχόμενη Δευτέρα, ειδικά διαμορφωμένο παγκάκι  θα είναι τοποθετημένο στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο ύψος της Μεταξά (από την πάνω πλευρά) για μια "στάση Αγάπης".

Μια "στάση Αγάπης" στο Δρόμο των Ποιητών. Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού από σήμερα, 1η έως τις 7 Νοεμβρίου και ο Δήμος Γλυφάδας (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου διοργανώνει μια "στάση Αγάπης" στο Δρόμο των Ποιητών.

Από σήμερα έως και την ερχόμενη Δευτέρα, ειδικά διαμορφωμένο παγκάκι θα είναι τοποθετημένο στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο ύψος της Μεταξά (από την πάνω πλευρά) για μια "στάση Αγάπης".

θηλασμος

Κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας θα βρίσκονται στο σημείο από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, για την υποδοχή και την ενημέρωση των πολιτών. "Με πολλή αγάπη και σεβασμό απέναντι στις μανούλες και στα μωρά τους ο Δήμος Γλυφάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου διοργανώνει την καμπάνια "στάση Αγάπης" με στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού και να επικοινωνήσει το μήνυμα ότι μια τόσο όμορφη στιγμή δεν είναι ντροπή, ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό τις νέες μητέρες. Ο μητρικός θηλασμός είναι ένα όμορφο ταξίδι της μητέρας και του μωρού της, που αρκετές φορές δεν είναι εύκολο", τονίζει η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά, που συντονίζει τη δράση.

Πηγή: skai.gr