Δικηγόρος Μίχου σε ΣΚΑΪ: Ο 53χρονος δηλώνει ότι υπάρχουν μηνύματα με τη μητέρα της 12χρονης για χρηματικά ποσά

Ερωτηθείς δε αν ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η μητέρα όχι μόνο γνώριζε, αλλά και εκβίαζε για χρηματικά ποσά, απάντησε «αυτό ισχυρίζεται». 

Υπάρχουν μηνύματα στο κινητό, που θα μπουν στη δικογραφία, μεταξύ του 53χρονου Ηλία Μίχου και της μητέρας της 12χρονης αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Βασίλης Χρονόπουλος. Το περίγραμμα είναι ότι υπήρχαν οικονομικές δοσοληψίες του κατηγορούμενου με τη μητέρα δήλωσε. 

Ερωτηθείς δε αν ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η μητέρα όχι μόνο γνώριζε, αλλά και εκβίαζε για χρηματικά ποσά, απάντησε «ακριβώς αυτό ισχυρίζεται». 

«Αυτό που πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα όλων μας είναι να αποκαλυφθεί ποιοι είναι πίσω από αυτή την υπόθεση. Θα δούμε αν υπάρχει κύκλωμα ή όχι. Στη δικογραφία δεν φαίνεται κάποιο κύκλωμα προς το παρόν» σχολίασε. 

«Με προσέγγισε η οικογένεια, οι οικείοι του 53χρονου, προχθές, να αναλάβω την υπόθεση, είπα ότι θα μιλήσω και με τον ίδιο (τον κατηγορούμενο) να δω αν μπορώ κι αν θέλω να το αναλάβω. Είπα ότι δε θέλω να το αναλάβω, αναγκάστηκα από την ανακρίτρια. Πέρα από την ηθική απαξία που έχει αυτή η υπόθεση, η δικογραφία είναι ελλιπής προστίθενται στοιχεία, οπότε οτιδήποτε ειπωθεί αυτή τη στιγμή μπορεί να ανατραπεί τις αμέσως επόμενες ημέρες με τα στοιχεία που θα προστεθούν. Εκκρεμούν να μπουν στη δικογραφία όλες οι απομαγνητοφωνήσεις, τα μηνύματα, οι απεικονίσεις από τα κινητά και όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του βασικού κατηγορουμένου» σημείωσε ο κ. Χρονόπουλος. 

Από εκεί και πέρα, τόνισε ο δικηγόρος, πιστεύω ότι θα καταλάβουμε πολλά πράγματα και θα καταλάβουμε σε ποιο βαθμό ο άνθρωπος αυτός εμπλέκεται. Το να βαρύνεται κάποιος όλες τις κατηγορίες και να υπάρχουν και άλλοι συνυπεύθυνοι και να μη βρίσκονται είναι πολύ σημαντικό υπογράμμισε. 

Ο Βασίλης Χρονόπουλος διευκρίνισε ότι «είμαι επιφορτισμένος να είμαι στην υπόθεση μέχρι και το πέρας της ανάκρισης μέχρι να υπογράψω το τέλος της, δηλαδή μέχρι να κλείσει η δικογραφία. Από εκεί και έπειτα το πιο πιθανό είναι να μην την αναλάβω». 

Πηγή: skai.gr