Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου σε ΣΚΑΪ: Αλήθεια μετάνιωσε-Πώς σχολίασε το χθεσινό «σόου» στην απολογία του

Για την στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά την χθεσινή δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου στον ΣΚΑΪ και στην εκμπομπή «Σήμερα».

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως η στάση και η γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν άλλαξε σε επίπεδο υπεράσπισης. Είπε πως κατά την χθεσινή πολύωρη δίκη προσπάθησε να αναδείξει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας για να φανεί η ψυχολογική του κατάσταση.

«Ένα έγκλημα που έγινε εν βράσμω ψυχής μπορεί να έχει διαφορετική ποινική μεταχείριση», εξήγησε ο δικηγόρος.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές περί επιθετικής συμπεριφοράς της Καρολάιν τόνισε πως το γράφει και η ίδια στο ημερολόγιο της, αλλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν το ανέδειξε.

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πιλότος, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως είναι απόλυτα μετανιωμένος: «Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει και προσπαθεί με όποιο τρόπο να σώσει ότι είναι δυνατό από αυτή την κατάσταση».

«Η τιμωρία του είναι δεδομένη το είπε και ο ίδιος, το ζήτημα είναι αν το δικαστήριο θα κρίνει την ψυχική του κατάσταση κι αν θα μπορεί να αξιολογήσει τον χαρακτήρα του. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει θα πληρώσει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος

Πηγή: skai.gr