Δίκη Φιλιππίδη: «Δε θυμάμαι αν προστέθηκε ρόλος για την πρώτη καταγγέλλουσα», λέει η Αλίνα Κωτσοβούλου

Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεχιστεί η δίκη και αναμένεται να καταθέσουν η Ζετα Μακρυπούλια, ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχοίζα

Ρεπορτάζ, Μάκης Συνοδινός

Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεχιστεί η πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππιδη στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών. Σύμφωνα με την έδρα θα καταθέσουν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχοίζα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των ηθοποιών βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία έχει κληθεί ως μάρτυρας από την εισαγγελία.

Η σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκε με την κατάθεση της Αλίνα Κωτσοβούλου η οποία όσον αφορά την πρώτη καταγγέλλουσα κατέθεσε πως δεν είχε προσωπική σχέση μαζί της ενώ σε ερώτηση της έδρας για το αν υπήρξε προσθήκη ρόλου στο θεατρικό έργο «Κουζίνες» ειδικά για την καταγγέλλουσα η μάρτυρας είπε πως μετά από τόσα χρόνια δεν θυμάται.

Νωρίτερα, κατέθεσε στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο και η ηθοποιός, Θάλεια Ματίκα η οποία αρνήθηκε πως γνωρίζει κάτι για την καταγγελία της πρώτης καταγγέλλουσας, σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Φιλιππίδης την βίασε το 2008. Όπως είπε η κ. Ματίκα στην κατάθεση της, την καταγγέλλουσα την γνωρίζει ως κόρη συναδέλφου καθώς την περίοδο εκείνη που δούλευε σε θεατρική παράσταση με τον Φιλιππίδη. Δεν είχαν όμως σχέσεις όπως είπε με την καταγγέλλουσα.

Πηγή: skai.gr