Δίκη Φιλιππίδη - κατάθεση Θάλειας Ματίκα: «Δεν γνώριζα για σχέση καταγγέλλουσας - Φιλιππίδη»

Η ηθοποιός αρνήθηκε πως γνωρίζει κάτι για την καταγγελία της πρώτης καταγγέλλουσας, σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Φιλιππίδης την βίασε το 2008.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της ηθοποιού Θάλειας Ματίκα στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο. 

Η ηθοποιός αρνήθηκε πως γνωρίζει κάτι για την καταγγελία της πρώτης καταγγέλλουσας, σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Φιλιππίδης την βίασε το 2008.
Όπως είπε η κ. Ματίκα στην κατάθεση της, την καταγγέλλουσα την γνωρίζει ως κόρη συναδέλφου καθώς την περίοδο εκείνη που δούλευε σε θεατρική παράσταση με τον Φιλιππίδη. Δεν είχαν όμως σχέσεις μεταξύ τους όπως είπε με την καταγγέλλουσα.

Στην συνέχεια απάντησε για δημοσίευμα που έχει γραφτεί και θέλει την κ. Ματίκα να λέει στην σύζυγο του Φιλιππίδη για την καταγγέλουσα «Αυτή είναι ερωτευμένη μαζί του και αυτός δεν της δίνει σημασία» Η ηθοποιός αρνήθηκε ότι έχει πει κάτι τέτοιο.

Στην συνέχεια η πρόεδρος την ρώτησε αν είδε την καταγγέλλουσα να κλαίει στην τουαλέτα και την ρώτησε «φταίει ο Πέτρος»; «Αποκλείεται να ρώτησα κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ιδέα πως υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ τους» απάντησε.

Τέλος ρωτήθηκε για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αν είχαν επικοινωνήσει με αφορμή παράσταση που θα πήγαινε να συνεργαστεί η Αναστασοπούλου.
«Μου τηλεφώνησε η Πηνελόπη και με ρώτησε για μια παράσταση του Φιλιππίδη πως είναι τα πράγματα. Της είπα πήγαινε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μη χάσεις τη δουλειά».
 

Πηγή: skai.gr