Συγκλονίζει νοσηλεύτρια:Μού ζήτησε να πω τραγούδι στη γυναίκα του λίγο πριν «φύγουν» και οι δυο

Συγκλονίζει η μαρτυρία νοσηλεύτριας στις Σέρρες για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο λόγος για την επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη, που όπως επισημαίνει, έχει βιώσει πολλές ανάλογες ιστορίες που ραγίζουν καρδιές. 

Η κ. Χινάκη περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό με ένα ζευγάρι, που επειδή νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στη σύζυγό του.

Το περιγράφει στο epiloges.tv και λυγίζει η κα Χινάκη, καθώς, όπως λέει μετά από λίγες μέρες χάθηκαν και οι δυο...

«Σε ένα θάλαμο ο σύζυγος σε έναν άλλο η σύζυγος, ένα ανδρόγυνο… Μού λέει ‘τι κάνει η σύζυγός μου;’  ‘μια χαρά είναι, σε χαιρετάει…’ ‘Μπορείς να πας να της αφιερώσεις ένα τραγούδι;’ Με πόνο ψυχής δεν μπορούσα να μην κάνω την αφιέρωση. Χάθηκε… Και η σύζυγος χάθηκε. Δυστυχώς κλαίμε οικογένειες, χάνονται οικογένειες. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ μού ήρθε η εικόνα… Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά…» 

Η νοσηλεύτρια δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τις συναδέρφους της και τη διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη, και να ζητήσει από τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν για να μη ζήσουμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορωνοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» τονίζει, που όπως λέει εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid 19 και έχει ζήσει όλη την δύσκολη αυτή κατάσταση με τον φονικό ιό. «Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr