Κλείσιμο

Ζήσε το ντέρμπι που έχει ευρωπαϊκό… ορίζοντα στον bwinΣΠΟΡ FM

Οι «μάχες» για τα εισιτήρια που θα δώσουν τη δυνατότητα στις ομάδες να λάβουν μέρος στις διοργανώσεις της UEFA, κορυφώνονται αυτήν την Κυριακή και οι 94,6 αποτελούν… μονόδρομο

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μπορεί να κρίνει εν πολλοίς την υπόθεση της ευρωπαϊκής εξόδου. Από νωρίς ο bwinΣΠΟΡ FM σε βάζει στο κλίμα του αγώνα με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης που θα γίνει στις 19:30.  Μεταδίδουν οι Τάσος Τσατάλης και Διονύσης Δεσύλλας.  

Η δράση όμως αρχίζει νωρίτερα για την 7η αγωνιστική των play offs της Superleague και πιο συγκεκριμένα στις 18:00 στα Ιωάννινα.

Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο ανταποκριτής μας, Γιάννης Γιαννάκης θα περιγράψει το ματς. 

Στις 21:00 θα αρχίσει το τρίτο παιχνίδι του προγράμματος με μονόπλευρο ενδιαφέρον, όσον αφορά στο βαθμολογικό τομέα. Ο Άρης που «καίγεται» για τη νίκη, φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Στη μετάδοση από το «Κλ. Βικελίδης», ο Αλέξης Σαββόπουλος. 

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Δράση όμως έχουμε και για τα play outs με την κόντρα της Ριζούπολης να κερδίζει όλα τα βλέμματα. Το Σάββατο στις 19:30 ο Απόλλων Σμύρνης παίζει τα ρέστα του για την παραμονή του στην κατηγορία απέναντι στη Λαμία. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων η υπόθεση σωτηρία παραμένει ανοιχτή, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αποχαιρετά την κατηγορία. 

Την ίδια ώρα σέντρα έχουμε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τόσο στο Περιστέρι, όσο και στο Αγρίνιο, στις αναμετρήσεις Ατρόμητος – Ιωνικός και Παναιτωλικός – Βόλος. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 16:00, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης


Άκουσε και αυτό το ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
 

Πηγή: skai.gr