Κλείσιμο

Έγκλημα «πίσω» από το απανθρακωμένο πτώμα στα Χανιά: Κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό έδειξε η νεκροψία

Η σορός του 53χρονου άνδρα, είχε εντοπιστεί από τους πυροσβέστες σε χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, όπως ανακοινώθηκε επισήμως, οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανεύρεσης απανθρακωμένου πτώματος κατά τη διάρκεια, όπως είχε γράψει το Cretalive, κατάσβεσης πυρκαγιάς, από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, σε χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, 04 Μαΐου στα Χανιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ,  από τη διενέργεια αυτοψίας στο χώρο όπου κατασβέστηκε η πυρκαγιά, από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων προέκυψε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε σκοπίμως από ανθρωπογενή παράγοντα με χρήση εύφλεκτων υλικών. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 53χρονο Χανιώτη.

Στη συνέχεια και κατόπιν της Ιατροδικαστικής εξέτασης (νεκροψία-νεκροτομή) του πτώματος, πρόεκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, καθόσον το πτώμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων λόγω αρμοδιότητας, η οποία συνεχίζει την προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Πηγή: cretalive