«Beach Body»: Η Sun «τρολάρει» τον Μπόρις Τζόνσον - Νέες φωτογραφίες του με μαγιό στην Κάρυστο

Η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του 58χρονου πολιτικού και απερχόμενου πρωθυπουργού σε άγνωστη - ακόμα και για τους ίδιους τους κατοίκους - παραλία σε απομονωμένο όρμο στα νότια της Εύβοιας κοντά στην Κάρυστο

Στην Κάρυστο συνεχίζει τις διακοπές του ο Μπόρις Τζόνσον με τη 34χρονη σύζυγό του Κάρι και τα παιδιά τους, καθώς προφανώς δεν διαταράσσει την ηρεμία του, παρά τις έντονες αντιδράσεις στη χώρα του. 

Η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του 58χρονου πολιτικού και απερχόμενου πρωθυπουργού σε άγνωστη - ακόμα και για τους ίδιους τους κατοίκους - παραλία σε απομονωμένο όρμο στα νότια της Εύβοιας κοντά στην Κάρυστο, αποκαλώντας τον περιπαικτικά «Beach Body Bojo». 

«Οι ντόπιοι - έκπληκτοι με το πώς η ομάδα του Τζόνσον βρήκε το έρημο σημείο κοντά σε ένα χωριό - είπαν ότι ο πρωθυπουργός φαινόταν "χαλαρός" καθώς διάβαζε ένα βιβλίο ενώ ο δίχρονος γιος Γουίλφ κωπηλατούσε» σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος: «δεν έχω ιδέα πώς βρήκε ο Μπόρις αυτή την παραλία - ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν και η ομάδα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί». 

«Είναι ένα υπέροχο μέρος, αλλά δεν υπήρχε σκιά στη ζέστη των 34 C, οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολλή ώρα με τα παιδιά του. Έφυγαν καθώς έπεσε ο ήλιος σε δύο οχήματα σταθμευμένα στο χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία» πρόσθεσε.

Μπόρις

Φωτογραφία: The Sun  

Τζόνσον

Φωτογραφία: The Sun  

Αεροδρόμιο

Ο Μπόρις Τζόνσον με τη 34χρονη σύζυγό του Κάρι και τα παιδιά τους προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»/Φωτογραφία: The Sun 

Πηγή: skai.gr