Κρήτη: Συνελήφθη ένας νεαρός για την επίθεση με μαχαίρι σε δύο αδέλφια στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, πρόκειται για έναν 25χρονο ο οποίος συνελήφθη κοντά στο σημείο όπου γινόταν το γλέντι, από αστυνομικούς του Αγίου Νικολάου.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας νεαρός, μετά την αιματηρή επίθεση εναντίων δύο αδερφών στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, πρόκειται για έναν 25χρονο ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη, κοντά στο σημείο όπου γινόταν το γλέντι, από αστυνομικούς του Αγίου Νικολάου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός κτηνοτρόφος είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. και στο παρελθόν ενώ σύμφωνα με τις Αρχές έχει έντονη παραβατική συμπεριφορά.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια γλεντιού στην Πολυθέα για τον Δεκαπενταύγουστο, όταν δύο αδέρφια ηλικίας 20 και 23 ετών δέχθηκαν χτυπήματα από μαχαίρι στο σώμα τους.

Τα δύο αδέρφια τραυματίστηκαν στο θώρακα και στην πλάτη. Μάλιστα, πληροφορίες τοτυ σάιτ αναφέρουν πως ο ένας από τους αδερφούς τραυματίστηκε στο θώρακα, όταν παρενέβη βλέποντας να χτυπάει τον αδερφό του πισώπλατα με μαχαίρι, μπήκε στην μέση προκειμένου να τον βοηθήσει.

Την ίδια στιγμή, έχουν γίνει και άλλες τρεις προσαγωγές και εξετάζονται μάρτυρες για το περιστατικό, για να διαπιστωθεί εάν τελικώς εμπλέκονται ή όχι στην υπόθεση.

Πηγή: creta24.gr