Κλείσιμο

Με συννεφιά και καταιγίδες εκδηλώνεται η κακοκαιρία στην Αττική- Πού βρέχει τώρα

H αστάθεια του καιρού, εκδηλώνεται όπως είχε προβλεφθεί για σήμερα Τετάρτη, με βροχές, συννεφιά και καταιγίδες, στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι - απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης

Ισχυρή καταιγίδα έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα ισχυρή βροχόπτωση καταγράφεται σε πλήθος τοποθεσιών στα Βόρεια Προάστια μεταξύ των οποίων η περιοχή Ουρσουλινών στο Μαρούσι, στην Παλλήνη και η Εκάλη ενώ καταρρακτώδη χαρακτηρίζει το meteo ενδεικτικά την βροχή στην Πεντέλη και την Αγία Παρασκεύη.

meteo

H αστάθεια του καιρού, εκδηλώνεται όπως είχε προβλεφθεί για σήμερα Τετάρτη, με βροχές, συννεφιά και καταιγίδες, στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του Βορειοανατολικού  Αιγαίου και το μεσημέρι - απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά ο καιρός είναι αίθριος. Οι άνεμοι πνέουν Βόρειοι  3 με 5  μποφόρ.  Η θερμοκρασία ανέβηκε το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 32 με 34 βαθμούς , και στα Νησιά έως 30 με 32 βαθμούς.

Την Πέμπτη στα νησιά γενικά αίθριος καιρός. Στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες που το βράδυ θα περιοριστούν στα Βόρεια. Οι Άνεμοι Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια  με απογευματινές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στα Ηπειρωτικά και κυρίως στα Βόρεια άνεμοι Βόρειοι - Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο γενικά αίθριος καιρός, με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες κυρίως στα Βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και την Κυριακή στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Αττική                                                                                                                                            

Αίθριος καιρός ,το μεσημέρι και το απόγευμα όμως θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ίσως και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.   

Θεσσαλονίκη     

Το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες που το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ  2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς  
 
 

Πηγή: skai.gr