Ασφαλιστικά μέτρα από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς

Αφορμή στάθηκαν οι νέες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε εμπλοκή σε κύκλωμα με ναρκωτικά

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον γιό τους και σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κατέθεσαν οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια πιλότου.

Αφορμή στάθηκαν οι νέες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε εμπλοκή σε κύκλωμα με ναρκωτικά, για το οποίο λειτούργησε ως μεταφορέας των απαγορευμένων ουσιών.

Οι γονείς του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζητούν να αναλάβουν τη γονική μέριμνα και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με την εγγονής τους Λυδία, η οποία ζει πλέον στις Φιλιππίνες και διαμένει με την οικογένεια της αδερφής της Καρολάιν. 

Επίσης στις Φιλιππίνες έχει εγκατασταθεί και η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, η οποία είχε ζητήσει την αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας του παιδιού με την οικογένεια Αναγνωστόπουλου. 

Ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς ο οποίος μιλώντας Star, ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν επειδή γνώριζε για την εμπλοκή του σε συμμορία ναρκωτικών, δήλωσε πριν λίγες μέρες πως η εγγονή του δεν θέλει να έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου.

Πηγή: skai.gr