Θείος λοχία Κούκλατζη: Καμία επαφή με τα παιδιά από την περασμένη Δευτέρα

Οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη δεν είχαν καμία επαφή με το παιδί τους από το επισκεπτήριο της περασμένης Δευτέρας και μέχρι αύριο (στο επόμενο επισκεπτήριο) δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο θείος του, Χρήστος Κούκλατζης, εκφράζοντας τη μεγάλη αγωνία που έχει η οικογένεια για την κατάστασή τους.

Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητραιτώδης κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Ο κ. Κούκλατζης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συγκινητική συμπαράσταση της κοινής γνώμης, λέγοντας ότι «μας δυναμώνει και μας δίνει αισιοδοξία και ελπίδα». «Ελπίζουμε, περιμένουμε, παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι, στη 13.30μμ, στην κεντρική πλατειά Νέας Ορεστιάδας.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε και πάλι, επανειλημμένα, λόγο για ομηρία των δύο στρατιωτικών, ενώ ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου παρέπεμψε στην τουρκική δικαιοσύνη για το ζήτημα.

«Η Τουρκία παράγει ένταση και αβεβαιότητα» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, προσθέτοντας ότι πιθανότατα πρόκειται για συνειδητή στρατηγική.

Image result for Δημητρης Κουκλατζης
Image result for Δημητρης Κουκλατζης

Πηγή: skai.gr