Κλείσιμο

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την επίθεση στον Καμίνη

Προκαταρκτική εξέταση για τη χθεσινή επίθεση σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.

Η κ. Φάκου ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, όπως αυτό της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και να εντοπισθούν οι δράστες.

Ηθικό αυτουργό βιαιοπραγιών, χαρακτήρισε νωρίτερα τον πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο ο Γιώργος Καμίνης με αφορμή τον χθεσινό προπηλακισμό του κατά την αποχώρησή του από τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.

«Να σταματήσει το παραμύθι ο Μπαλασόπουλος να σταματήσει να ενοχοποιεί ανθρώπους» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κ. Καμίνης, αναφερόμενος στην καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε από την ΠΟΕ - ΟΤΑ.

«Φαίνεται ότι ξέρει ποιοι μού επιτέθηκαν ο Μπαλασόπουλος, ας προσφύγει λοιπόν στη Δικαιοσύνη. Να τα αφήσει αυτά δεν επιτρέπεται να βάζει μπουρλότο και να στρέφει τραμπούκους εναντίον οποιουδήποτε. Δεν θα με καταπτοήσει κανείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ομάδα ακροδεξιών που εργάζεται στο δήμο Αθηναίων, ήταν αυτή που χτύπησε το δήμαρχο, και ο κ. Καμίνης τη γνωρίζει, απάντησε στο σταθμός μας ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.

Ο κ. Μπαλασόπουλος χαρακτήρισε ως ψευδή και συκοφαντίες τις δηλώσεις Καμίνη στον ΣΚΑΪ, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν τον στοχοποίησε. «Ό,τι έχουμε να πούμε το λεμε πάντοτε επώνυμα και δεν εκφράζει η φασιστική επίθεση κανέναν» σημείωσε.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ, ΑΜΠΕ