Μπαλασόπουλος: Ο Καμίνης ξέρει ποιοι του επιτέθηκαν

Ομάδα ακροδεξιών που εργάζεται στο δήμο Αθηναίων, ήταν αυτή που χτύπησε το δήμαρχο, και ο κ. Καμίνης τη γνωρίζει, υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.

Ο κ. Μπαλασόπουλος χαρακτήρισε ως ψευδή και συκοφαντίες τις δηλώσεις Καμίνη στον ΣΚΑΪ, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν τον στοχοποίησε. «Ό,τι έχουμε να πούμε το λεμε πάντοτε επώνυμα και δεν εκφράζει η φασιστική επίθεση κανέναν» σημείωσε.

«Κάνει πολύ μεγάλο λάθος να στοχοποιεί εμένα και την ΠΟΕ – ΟΤΑ, θα ήταν ανοησία όταν υπήρχε ομόφωνη απόφαση της ΚΕΔΕ υπέρ των δημοτικών υπαλλήλων» διευκρίνισε.

«Άλλοι διαρρέανε ότι ήταν στο Μαξίμου ο Καμίνης όπως διαρρέανε ότι πήγα εγώ στην τρόικα και ζήτησα να διαλυθεί η δημοτική αστυνομία, είναι για γέλια αυτά» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Διεμήνυσε δε, ότι το θέμα της κινητικότητας για τους δημοτικούς υπαλλήλους δεν έχει κλείσει αλλά ανοίγει τώρα.

«Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι» προειδοποίησε από την πλευρά του μέσω του ΣΚΑΪ ο Θανάσης Τάτσης, αναπληρωτής πρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας. «Κανένας από τη δημοτική αστυνομία δεν ενεπλάκη στο βίαιο επεισόδιο κατά του κ. Καμίνη» διευκρίνισε.

Σημειώνεται ότι σε 24ωρη απεργία προχώρησε σήμερα Δευτέρα η Δημοτική Αστυνομία στο δήμο Αθηναίων, ενώ για την ίδια ημέρα η ΠΟΕ - ΟΤΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας. Στις 12.30 πραγματοποιείται συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Να κλείσουν σήμερα όλοι οι δήμοι με εξαίρεση τις κοινωνικό-προνοιακές δομές (παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι) αποφάσισε στη έκτακτη συνεδρίαση της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Παναττική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προχώρησε η ΑΔΕΔΥ.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ