Για τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του, μίλησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεοπτική εκπομπή «ΣΚ Παρέα» και τους Γιώργο Καμπουράκη και Λένα Φλυτζάνη.

Όπως είπε ενημερώθηκε από τους γείτονές του ότι κουκουλοφόροι έφτασαν στο σπίτι γύρω στις 23.15 το βράδυ του Σαββάτου, έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας και πέταξαν τρικάκια.

Θύμισε ότι η προηγούμενη επίθεση στην οικία του έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Ρουβίκωνα και τόνισε ότι πλέον αντιμετωπίζει αυτά τα περιστατικά με φόβο.

Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε τις εφημερίδες Αυγή και Εφημερίδα των Συντακτών πως τον στοχοποίησαν ονομαστικά γιατί μίλησε γιατί διερωτήθηκε γιατί έγινε η συγκέντρωση έξω από το Εφετείο 

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε από την περασμένη Τετάρτη, γιατί εγώ είχα την γνώμη το πρωί και δεν την έκρυψα ότι γιατί γίνεται αυτή η συγκέντρωση έξω από το Εφετείο. Από εκεί και μετά στη συνεχεία άρχισε η στοχοποίησή μου από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών με σχόλια προσωπικά», τόνισε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Επειδή λέγαμε ότι ο φασισμός καθάρισε με την καταδίκη Χρυσής Αυγής. Για εμένα δεν καθάρισε, διότι εγώ έχω έναν φασισμό από την άκρα αριστερά την οποίαν ζω στο πετσί μου και ζούμε στην οικογένειά μου και ζει και η πολυκατοικία μαζί», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: skai.gr