Άργος: Οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τη φωτιά, και τους… έκλεβαν – Τούς πήραν μέχρι και κράνη

Άργος: Οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τη φωτιά, και τους… έκλεβαν – Τους πήραν μέχρι και τα κράνη

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες μπήκαν στα οχήματά τους για να φύγουν, και εκεί αντιλήφθηκαν ότι λείπανε τα προσωπικά τους και τα υπηρεσιακά τους αντικείμενα.

Έγινε και αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr η πυροσβεστική υπηρεσία Άργους ενημερώθηκε για φωτιά στην περιοχή “Καρακάξα” στη Νέα Κίο, στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έφτασαν και επιχείρησαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους με τέσσερις άντρες. 

Όταν οι πυροσβέστες βγήκαν από τα οχήματά τους για να κάνουν κατάσχεση, άγνωστοι μπήκαν μέσα στο ένα όχημα και έκλεψαν τσάντες πορτοφόλια προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών και έκλεψαν το υπηρεσιακό VHF το… υπηρεσιακό κράνος και άλλα αντικείμενα που βρήκαν στην καμπίνα του πυροσβεστικού οχήματος.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες μπήκαν στα οχήματά τους για να φύγουν, και εκεί αντιλήφθηκαν ότι λείπανε τα προσωπικά τους και τα υπηρεσιακά τους αντικείμενα. Ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Άργους και η ασφάλεια Άργους που έφτασαν στο σημείο για να κάνουν αναζητήσεις και να βρεθούν τα αντικείμενα, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πυροσβέστες όταν πάνε σε καταυλισμούς Ρομά αντιμετωπίζουν πάντα τέτοια προβλήματα αναφέρει το Korinthostv.gr. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες η ασφάλεια Άργους έκανε εκτεταμένες έρευνες σε όλο το καταυλισμό εντόπισε σχεδόν όλα τα κλοπιμαία, και τα παρέδωσε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Άργους.
 

Πηγή: korinthostv.gr