Ο πατέρας του Τσιτσιπά απαντά μετά την άσχημη αντίδραση του Στέφανου: «Συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι»

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς τόνισε πως συνεχίζουν με τον γιο του δυνατοί και ενωμένοι, μετατρέποντας κάθε εμπόδιο σε νίκη, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία τους αγκαλιά.

Η άσχημη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, το ξέσπασμα και το βρίσιμο προς τον πατέρα του Απόστολο, πριν λίγες ημέρες στο Open της Βιέννης, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας μόνο επικριτικές αντιδράσεις. 

Μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αμέσως μετά το περιστατικό είχε κάνει και μία αινιγματική ανάρτηση γράφοντας «κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα»,  κάνοντας αρκετούς να μιλάνε για βαθιά ρήξη στις σχέσεις πατέρα και γιου – αλλά και προπονητή – αθλητή. 

Σήμερα, ο Απόστολος Τσιτσιπάς τόνισε πως συνεχίζουν με τον γιο του δυνατοί και ενωμένοι, μετατρέποντας κάθε εμπόδιο σε νίκη, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία τους αγκαλιά. 

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!!

Σας ευχαριστώ».

Πηγή: skai.gr