Κλείσιμο

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων και οχημάτων χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας - Θηβών

Την απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες επί της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα από το 5ο χιλιόμετρο στο πρατήριο καυσίμων Revoil - πρώην Cyclon) ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ  λόγω χιονόπτωσης.  

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει διακοπεί λόγω χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Διονύσου, από το 414 ΣΝΕΝ (σ.σ. Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων) έως το ύψος του Καφέ Πανόραμα.

Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αγίου Παντελεήμονος από το ύψος της Οδού ξενίας στην Κηφισιά στο ρέυμα προς Ιερα μονή Αγίου Παντελεήμονος Κοκκιναρα πεντελης και στην ανώνυμη οδός από το ύψος καλοπουλα στην Καισαριανή προς Υμηττό

Δέιτε αναλυτική ενημέρωση, σχετικά με διακοπές -απαγορεύσεις κυκλοφορίας κ.λπ. λόγω καιρικών φαινομένων, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας εδώ.

Πηγή: skai.gr