Ανώγεια: «Δεν είμαι βιαστής» επιμένει ο 33χρονος

Η υπεράσπιση τονίζει ότι ουδέποτε ο 33χρονος την εγκατέλειψε στο Κέντρο Υγείας, όπως έχει αναφερθεί.

Συντετριμμένος εμφανίζεται, σύμφωνα με την συνήγορο του, Θεονύμφη Μπέρκη, ο 33χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 32χρονης στ’ Ανώγεια, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο εντολέας της έχει υποστεί σοκ από την τροπή που πήρε η υπόθεση, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε να διασύρεται με την «ταμπέλα του βιαστή». Ο ίδιος επιμένει με σθένος ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 32χρονη κατόπιν και δικής της επιθυμίας και μάλιστα προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι εκείνη ήταν που τον προέτρεψε να φύγουν από την ταβέρνα για να βρεθούν λίγο μόνοι τους.

Ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι αφ’ ότου έγινε η ερωτική πράξη μέσα στο αυτοκίνητο, η 32χρονη παραπονέθηκε ότι πονούσε έντονα το κεφάλι της. Της συνέστησε να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο της προκειμένου να συνέλθει, όμως η κοπέλα εξακολούθησε να παραπονιέται για τον πονοκέφαλο. Έτσι την πήγε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου γινόταν το αδιαχώρητο, όπως περιγράφεται, από τα περιστατικά μέθης.

Η υπεράσπιση τονίζει ότι ουδέποτε ο 33χρονος την εγκατέλειψε στο Κέντρο Υγείας, όπως έχει αναφερθεί. Υποστηρίζεται ότι την άφησε, την παρέλαβαν και της έβαλαν ορό για τη μέθη και ότι ο ίδιος έφυγε και επέστρεψε ξανά προκειμένου να μάθει για την πορεία της υγείας της καθώς λόγω των μέτρων COVID, δεν του επιτράπηκε η είσοδος. Υποστηρίζεται ότι ρώτησε τρεις φορές πώς πάει και ότι αυτό το επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας καθώς και άλλοι μάρτυρες. Ο 33χρονος απολογείται αύριο στην αρμόδια ανακριτική Αρχή Ρεθύμνου και ήδη το κλίμα είναι αρκετά βαρύ.

Όπως έχει γράψει το Cretalive, η 32χρονη όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας δεν φορούσε εσώρουχο, ενώ όταν εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, τις επόμενες ώρες, βρέθηκαν ευρήματα που συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του βιασμού, όπως αμυχές και εκχυμώσεις.