Κλείσιμο

Ανδραβίδα: 17χρονος ο δράστης της ληστείας σε μικροβιολογικό εργαστήριο

Σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία όπως επίσης και σε βάρος ενός άγνωστου συνεργού του

Άδοξο τέλος είχε η ληστεία που έκανε προχθές το μεσημέρι ένας 17χρονος σε ιατρείο στην Ανδραβίδα καθώς λίγες ώρες αργότερα ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε κλέψει από συρτάρι γραφείου, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Κατά την έξοδό του από το γραφείο, έγινε αντιληπτός από υπάλληλο, η οποία αποπειράθηκε να τον σταματήσει ωστόσο ο νεαρός την έσπρωξε με αποτέλεσμα η γυναίκα  να πέσει στο πάτωμα και να τραυματισθεί ελαφρά στο χέρι.

Στη συνέχεια ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή πεζός με άγνωστο συνεργό του, που τον ανέμενε στο τόπο του περιστατικού και επόπτευε την περιοχή.

Διενεργήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του ανήλικου κατηγορούμενου.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: Pelop.gr