Ανάπλαση στα 5χ5 του δήμου Αθηναίων - Μπακογιάννης: Δεν περισσεύουν οι ελεύθεροι χώροι

Ανάπλαση στα 5χ5 του δήμου Αθηναίων - Μπακογιάννης: Δεν περισσεύουν οι ελεύθεροι χώροι

Μετά τις παιδικές χαρές που αναμορφώθηκαν αισθητικά και λειτουργικά με νέο σύγχρονο εξοπλισμό, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προχώρησε και στην ολική ανάπλαση των επτά γηπέδων 5χ5 που διαχειρίζεται. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, οι εργασίες ανάπλασης αφορούσαν, στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα, των εστιών, του συρματοπλέγματος, των διχτυών οροφής καθώς και των περιμετρικών. Επίσης, προστέθηκαν για μεγαλύτερη αντοχή συρματόσχοινα στο δίχτυ της οροφής ενώ βάφτηκαν οι σωλήνες της περίφραξης, το περιμετρικό τοιχίο αλλά και οι κολώνες φωτισμού των γηπέδων.

"Για πολλά χρόνια τα γήπεδα 5χ5 της Αθήνας είχαν εγκαταλειφθεί. Λες και μας περισσεύουν οι ελεύθεροι χώροι. Ολοκληρώσαμε την ανάπλαση επτά γηπέδων. Στο Θησείο, στο Ρουφ, στο Γουδή, στην Ελληνορώσων, στην Αλεπότρυπα και στα Σεπόλια (στο τέρμα της οδού Αυλώνος), τα 5χ5 αποδίδονται σύγχρονα και ασφαλή σε μικρούς και μεγάλους. Συνεχίζουμε με στόχο μέχρι το τέλος της θητείας να έχουμε αναβαθμίσει όλους τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους της πρωτεύουσας" σχολίασε στο Instagram ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή: skai.gr