Κλείσιμο

Άμφισσα: Όταν ο άτυχος μηχανικός εξηγούσε πριν από δύο χρόνια για την επικινδυνότητα στις γαλαρίες

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του στα μεταλλεία είχε μιλήσει στο ντοκιμαντέρ του STAR κεντρικής Ελλάδας για την δουλειά στις υπόγειες στοές, την επικινδυνότητα, τα μέτρα ασφαλείας και τις συνθήκες εργασίας

Συγκλονίζει το βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα στο οποίο ο άτυχος άνδρας που έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από πτώση βράχου μέσα στην κεντρική στοά των Μεταλλείων Βωξίτη στην Άμφισσα, προειδοποιούσε πριν από δύο χρόνια για την επικινδυνότητα στις γαλαρίες.

Σύγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας εργαζόταν χρόνια στα μεταλλεία της Imerys ως μεταλλειολόγος – μηχανικός. Είχε συνδέσει την ζωή του με την συγκεκριμένη επιχείρηση και πριν δυο χρόνια στο ντοκιμαντέρ του STAR κεντρικής Ελλάδας ΑΒΑΤΟ είχε μιλήσει στην Λένα Παρασκευά για την δουλειά στις υπόγειες στοές, την επικινδυνότητα, τα μέτρα ασφαλείας, τις συνθήκες εργασίας και τον τρόπο εξόρυξης του βωξίτη.

Ο ίδιος ήταν εργατικός, πρόσχαρος, λάτρης των σπόρ και των μηχανών ενώ πρόσφατα είχε παντρευτεί και μαζί με τη σύζυγό του είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι.

Πηγή: tvstar.gr