Αιματηρό επεισόδιο σε Κάτω Πατήσια-Αγίους Αναργύρους με 2 νεκρούς: Έπεσαν πάνω από 5 πυροβολισμοί -Πώς έγιναν όλα

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το χθεσινοβραδινό συμβάν στα Κάτω Πατήσια, ωστόσο όπως φαίνεται στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 7 άτομα. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 2 αστυνομικοί.

Ένα χάος επικρατεί με τις πληροφορίες για το αιματηρό επεισόδιο και την καταδίωξη στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 7 άτομα. Συνελήφθη μια γυναίκα που φέρεται να ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν μέσα ο δράστης ως συνοδηγός, ενώ 4 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί. Δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο δράστης, κατέληξαν.

Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι ένας άνδρας ξεκίνησε τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και τραυμάτισε θανάσιμα ένα άτομο. Στη συνέχεια έκλεψε ένα όχημα και κατευθύνθηκε προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους.

Αργότερα αστυνομικοί που τον εντόπισαν στην περιοχή προσπάθησαν να τον ελέγξουν, καθώς ταίριαζε στην περιγραφή που είχαν για τον δράστη, και τότε εκείνος άρχισε να πυροβολεί. Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και εκείνος έπεσε νεκρός από την ανταλλαγή πυρών.

Τι ανέφερε  αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε πως άκουσε περίπου 6-7 πυροβολισμούς και πως είδε νεαρό με όπλο στο χέρι να ακινητοποιεί μαύρο ΙΧ να βγάζει τον οδηγό έξω και να εξαφανίζεται.

Πατήσια

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο αστυνομικούς που έδρασαν με αυτοθυσία για να σώσουν πολίτες στα Πατήσια»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Εκεί παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, συνομίλησε με τους δύο τραυματίες αστυνομικούς και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρικάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: « Μιλήσαμε με τους δύο αστυνομικούς μας, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι γιατροί μας ενημερώνουν ότι είναι εκτός κινδύνου. Θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο αστυνομικούς γιατί έδρασαν με αυτοθυσία για να σώσουν τους πολίτες στα Πατήσια από τους δύο κακοποιούς.

Πληροφορηθήκαμε τα νέα καθώς ήμασταν δίπλα στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, σε μια δύσκολη γειτονιά, όπου και εκεί ενισχύονται καθημερινά όλο και περισσότερο τα μέτρα αστυνόμευσης με σκοπό να στηριχθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Και πάλι ευχαριστώ στους δύο αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό τους και την αποφασιστικότητα τους».

Πηγή: skai.gr