Σας έχουμε τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης – Για ρίξτε μια ματιά

Πάμε να δούμε μαζί κάποια από τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης, που δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα σας   

Σαν βασικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας -αλλά και της ελληνικής μας κουλτούρας γενικότερα- το σουβλάκι είναι ένα φαγητό που αγαπάμε σε όλους του τις μορφές. Με γύρο, με καλαμάκι (ή σουβλάκι για να είμαστε και politically correct), αλλά και vegan, δίπιτο ή απλό, με σως ή με τζατζίκι, το σουβλάκι αποτελεί πάντα μία από τις πρώτες μας επιλογές, τόσο για μία έξοδο, όσο και για ντελίβερι στο σπίτι παρέα με φίλους (ή και με μία καλή σειρά).

Αυτά είναι τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης, που δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα σας.

Hoocut

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hoocut (@hoocut)

Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης βρίσκεται το Hoocut, ένα μαγαζί αφιερωμένο στο καλό σουβλάκι. Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή. Εκτός από τις κλασσικές προτάσεις -χοιρινό και κοτόπουλο- στο Hoocut θα βρείτε και κάποιες πιο ιδιαίτερες, έως και -εκ πρώτης όψεως- ανορθόδοξες γεύσεις, οι οποίες, όμως, με μία δοκιμή θα σας αφήσουν ενθουσιασμένους. Ανάμεσά τους: βοδινό ή μπιφτέκι βοδινό σε πίτα, προβατίνα σε πίτα, λουκάνικο μαύρου χοίρου σε πίτα, αλλά και καλαμαράκια σε πίτα και -προσωπικό highlight του μενού τα ντολμαδάκια σε πίτα. Στον κατάλογο του μαγαζιού θα βρείτε, επίσης, ορεκτικά, σαλάτες και σκεπαστές πίτες -για τους πιο hardcore φαγάδες. 

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίας Ειρήνης 9, Αθήνα 10563
Τηλέφωνο: 2103240026

Λευτέρης ο Πολίτης

Παραμένοντας στο κέντρο της Αθήνας, τόσο στο Μοναστηράκι, όσο και στην Ομόνοια, θα βρούμε τον Λευτέρη τον Πολίτη και το αγαπημένο μας σουβλάκι στην πολίτικη εκδοχή του. Με έμφαση στην παράδοση, την αξιοπιστία και την καλή ποιότητα, ο Λευτέρης μας συστήνει το παραδοσιακό πολίτικο σουβλάκι με μοσχαρίσιο πολίτικο μπιφτέκι ή με πολίτικο πικάντικο σουτζούκι, ενώ τα υλικά της πίτας συμπληρώνουν το κρεμμύδι, η ντομάτα, ο μαϊντανός, το κόκκινο πιπέρι και το αλάτι, παραμένοντας στις παραδοσιακές πολίτικες γεύσεις και σε ένα σουβλάκι που θυμίζει καλή ελληνική κουζίνα.

Διεύθυνση: Ρόμβης 18, Αθήνα 10562, Σατωβριάνδου 20, Αθήνα 10432
Τηλέφωνο: 2103310030, 2105225676

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Πηγή: skai.gr