Τουρισμός για Όλους: Έγινε η κλήρωση για τα voucher - Δείτε αν είστε δικαιούχος

Επιπλέον 200.000 δικαιούχοι θα λάβουν το voucher των 150 ευρώ με νέα κλήρωση που  θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των δικαιούχων για τα voucher των 150 ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος Τουρισμός για Όλους.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον πίνακα των αποτελεσμάτων και να δείτε αν κληρωθήκατε πατώντας εδώ.

Υπενθυμίζεται πως οι ψηφιακές επιταγές ανέρχονται σε 200.000 και οι δικαιούχοι θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν από την 1η Αυγούστου.

Επιπλέον 200.000 δικαιούχοι θα λάβουν το voucher των 150 ευρώ με νέα κλήρωση που θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.

Η διαδικασία εξαργύρωσης.

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης στο Πρόγραμμα και ενεργοποίησης της άυλης προπληρωμένης κάρτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος κινητού τηλεφώνου.

Από τη στιγμή όμως που ενεργοποιείται η άυλη προπληρωμένη κάρτα, για να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό POS, θα πρέπει να έχει συνδεθεί σε υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay και να χρησιμοποιείται από smartphone που υποστηρίζει συναλλαγές NFC.

Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υποβολή των στοιχείων της σε κατάλληλους διαδικτυακούς τόπους παρόχων διαμονής χωρίς χρήση τεχνολογίας NFC.

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ούτε στον αριθμό των διανυκτερεύσεων, ούτε στην περίοδο που ο δικαιούχος θα επιλέξει να κάνει χρήση της ατομικής του ψηφιακής επιταγής. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ (ή τα 200 ευρώ για ΑμεΑ).

Δεν υπάρχει, επίσης, κάποιος γεωγραφικός περιορισμός, καθώς στο Πρόγραμμα συμμετέχουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Πηγή: skai.gr