Εορταστικό καλάθι: Εκτός μελομακάρονα και κουραμπιέδες - Τι θα περιλαμβάνει για το γιορτινό τραπέζι

Στο καλάθι για το τραπέζι των εορτών θα «μπουν» βασικά τρόφιμα όπως γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι, βασιλόπιτα και σοκολάτα - Από 14 Δεκεμβρίου το εορταστικό καλάθι και το «Καλάθι του Αη Βασίλη»

Το εορταστικό καλάθι και το «Καλάθι του Αη Βασίλη» παρουσίασε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 

Από τις 14 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ το εορταστικό καλάθι τροφίμων, το οποίο όμως δεν θα περιλαμβάνει μελομακάρονα και κουραμπιέδες, για να μη δημιουργηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός με τους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία. 

Στο εορταστικό καλάθι για το τραπέζι των εορτών θα «μπουν» βασικά τρόφιμα όπως γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι / βασιλόπιτα (ένα από τα δύο ή και τα δύο) και σοκολάτα. 

Το «Καλάθι του Αη Βασίλη» - με τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνει - θα είναι από την επόμενη Τετάρτη τόσο στα σούπερ μάρκετ όσο και στα καταστήματα παιχνιδιών. 

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σε αυτό θα ενταθούν επιτραπέζια, παζλ, αθλητικά παιχνίδια (μπάλες, μπασκέτες κτλ), τηλεκατευθυνόμενα, κούκλες, κουκλόσπιτα, φιγούρες δράσης, βρεφικά παιχνίδια, παιχνίδια με τουβλάκια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, λούτρινα, μουσικά παιχνίδια. 

αη βαισλης

Το εορταστικο καλάθι θα ισχύει έως 4 Ιανουαρίου 2023 και το «καλάθι του Άη Βασίλη» μια εβδομάδα περισσότερο, έως τις 11 Ιανουαρίου.

Πηγή: skai.gr