Τέσσερις τρόποι να φορέσεις τις Chelsea μπότες

Μπορεί τα μποτάκια αστραγάλου και οι μπότες πάνω από το γόνατο να παρέμειναν για καιρό στο προσκήνιο, αλλά τίποτα δεν είναι σαν την άνεση και την πρακτικότητα από τα Chelsea μποτάκια.

Έχουν αγαπηθεί πολύ εδώ και πολλά χρόνια -ξεκινώντας από το 1837 όπου κατασκευάστηκε το πρώτο ζευγάρι για τη Βασίλισσα Βικτώρια-  και αν και έχουν διαφοροποιηθεί ανάμεσα στις σεζόν, παραμένουν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ξεκινώντας από την Αγγλία και ύστερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν ακόμα δεν πείστηκες για να τις αποκτήσεις κι εσύ φέτος, ή διστάζεις στο πώς θα τα συνδυάσεις, σου έχουμε 4 outfits για να πάρεις ιδέα και να εμπνευστείς για looks από το πρωί μέχρι το βράδυ.

#1. Συνδύασε με mini φούστα και καλσόν

Ειδικά αν επιλέξεις opac καλσόν και κάποια mini φούστα σε Α γραμμή, είναι η ιδανική επιλογή με 60s attitude, ενώ θα σε κρατήσει ζεστή και κομψή για τη δουλειά ή για μία βόλτα το απόγευμα.

#2. Γιατί όχι και με φόρεμα;

Γενικά, όπως είπαμε και πιο πάνω ο συνδυασμός φούστας/ φορέματος με τα Chelsea μποτάκια είναι super επιλογή και αυτό γιατί θυμίζει English style toy ’60. Τόλμησε να συμπεριλάβεις κάποιο print όπως το καρώ ή κάποιο φθινοπωρινό floral και θα δεις πόσο θα το λατρέψεις σα συνδυασμό για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

#3. Chelsea boots + Jeans

Φυσικά το τζιν ταιριάζει με όλα, έτσι και με αυτά τα μποτάκια, ενώ επειδή το denim λειτουργεί σαν καμβάς και όχι σαν χρώμα στο styling, μπορείς να το συνδυάσεις με μποτάκια τύπου suede και κάποιο animal print top ή πανωφόρι και extravagant γυαλιά ηλίου.

#4. Με ολόσωμη φόρμα

Μπορεί η ολόσωμη φόρμα γενικά να αποτελεί ένα outfit από μόνη της και να κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς ιδιαίτερο styling, ωστόσο συνδυάζοντας την με ένα ζευγάρι Chelsea μποτάκια, απογειώνεις το utility style της και το κάνεις αυτόματα από τα πιο must have φθινοπωρινά looks.

Διαβάστε ακόμη:

Η motivational συμβουλή του Σεπτεμβρίου για κάθε ζώδιο

8 tips για να φροντίσεις σωστά τα πουλόβερ σου

Πηγή: savoirville