Οκτώ τύποι blazer που είδαμε στο Instagram και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση

Όλοι ξέρουμε καλά πως ένα blazer είναι ακρογωνιαίος λίθος κάθε γκαρνταρόμπας, οι μοναδικές περιπτώσεις που ίσως μόνο να έρχεται δεύτερο, είναι τα loafers ή μια It τσάντα.

Για τις Γαλλίδες ένα blazer και ένα jeans είναι ένας ιδανικός συνδυασμός, εξίσου κομψός με ένα «επίσημο» outfit.

Αν και οι πολλοί από εμάς στρεφόμαστε στα πιο ευέλικτα blazers για καθημερινή χρήση, σίγουρα υπάρχει χώρος για πειραματισμούς, καθώς και για κομμάτια που θα διαρκέσουν μια ζωή στην ντουλάπα μας.

Το oversized

Τα tailored blazers είναι διαχρονικά, αλλά η oversized τάση σε στυλ «boyfriend» δεν θα φύγει σύντομα. Πάρε, για παράδειγμα, το «Boyfriend’s», το blazer της αμερικανικής μάρκας Frankie Shop, το οποίο μοιάζει να δείχνει υπέροχο κυριολεκτικά πάνω σε οτιδήποτε φοράει κανείς.

To καθημερινό

Ενώ ο σκοπός των περισσότερων blazers είναι να προσθέσουν επισημότητα σε ένα ντύσιμο, οι γραμμές ορισμένων blazers τα κάνουν να φοριούνται ως καθημερινά κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε. Αγαπήσαμε αυτό το κλασικό pinstripe της Iconic.

Το διαχρονικό 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WARDROBE.NYC (@wardrobe.nyc)

Ενώ ένα κλασικό σακάκι μπορεί να είναι η πιο ασφαλής επιλογή, το σταυρωτό είναι εξίσου (αν όχι και περισσότερο) διαχρονικό. Αυτό το κομμάτι από τη WARDROBE.NYC θα φαινόταν υπέροχο κι εξίσου κομψό με ένα top, cropped jeans και ένα ζευγάρι clogs.

Το ιβουάρ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WARDROBE.NYC (@wardrobe.nyc)

Ενώ ο πειρασμός να επιλέξεις ένα μαύρο, γκρι ή navy blazer είναι πάντα εδώ, το λευκό/ιβουάρ blazer είναι μια από τις πιο διαχρονικές τάσεις. Αν και λίγο πιο επιρρεπή σε λεκέδες, αυτό δεν εμπόδισε ποτέ κανέναν από εμάς.

Το ανατρεπτικό 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Ό,τι χρειάζεται κανείς για να κάνει ένα outfit πιο ενδιαφέρον. Εμπνεύσου από ένα on-trend μπλε ή ζεστό ροζ, όπως τα ζωηρά κομμάτια του Jacquemus.

Το wrap-waist

Κουμπιά; Υπερτιμημένα. Μερικές φορές ένα blazer που θυμίζει με ρόμπα είναι εξίσου κομψό και επίσημο με ένα κλασικό. Διάλεξε ένα κλασικό χρώμα όπως μαύρο ή μπεζ και δεν χρειάζεσαι περισσότερη σκέψη.

Το καρό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Έχοντας γίνει αγαπημένο στυλ όλων, από την Νταϊάνα μέχρι την Κάια Γκέρμπερ, το καρό blazer είναι μια από τις πιο έξυπνες επενδύσεις που θα κάνεις ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Η κλασσική συνταγή για χούμους

Πώς να διατηρήσεις την υγεία της φωνής σου, σύμφωνα με τον ειδικό φωνίατρο

Πηγή: savoirville