Επτά τρόποι να φορέσεις ένα jean παντελόνι, ένας για κάθε μέρα της εβδομάδας

Κι αν και παρατηρούμε με τρόμο και δυσπιστία τον fashion πλανήτη να φλερτάρει με την ιδέα της επιστροφής του low rise jeans που θα προτιμούσαμε να παραμείνει μια μακρινή ανάμνηση, όλα τα υπόλοιπα σχέδια, χρώματα και κοψίματα είναι ευπρόσδεκτα.

Στην πραγματικότητα, η σχέση άνεσης και εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τα jeans μας είναι τέτοια, που το συνδυάζουμε με κλειστά μάτια. Αν κάποιος μας ρωτούσε, με σιγουριά θα απαντούσαμε πως το jeans μας θα μπορούσαμε να το φοράμε κάθε μέρα.

Κι επειδή με αυτά τα ζητήματα δεν αστειευόμαστε, σου έχουμε συγκεντρώσει 7 διαφορετικούς effortless chic τρόπους να φοράς το jeans παντελόνι σου, για να το χαίρεσαι κάθε μέρα της εβδομάδας.

Jeans και trench coat

Η καμπαρντίνα έχει μια έμφυτη κομψότητα που εξισορροπεί την χαλαρότητα του denim και την καθιστά ιδανική για καθημερινή επιλογή. Αν θέλεις μια πιο σύγχρονη προσέγγιση, προτίμησε την oversized εκδοχή και χρησιμοποίησε την ζώνη για να δώσεις σχήμα στην σιλουέτα. Αντί για sneakers, διάλεξε ένα ζευγάρι kitten heels που θα προσδώσουν περισσότερη κομψότητα.

Urban chic

Τα flare denim παντελόνια είναι εξαιρετικά κολακευτικά και σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι sneakers είναι από τις φετινές τάσεις και ένας πολύ εύκολος τρόπος να φέρεις εις πέρας όλο το τρέξιμο της μέρας. Αν δεν θέλεις να φαίνεσαι υπερβολικά χαλαρή, η λύση βρίσκεται σε μερικά κομμάτια κλειδιά. Ένα μακρύ παλτό σε λευκή ή μπεζ απόχρωση, ένα γήινο πλεκτό, μια δερμάτινη τσάντα και ladylike γυαλιά ηλίου θα αφαιρέσουν τον αθλητικό χαρακτήρα του συνόλου σου και είναι και κομμάτια που σίγουρα ήδη έχεις.

Λευκό t-shirt και mum jeans

Η απόλυτη πανοπλία στις μέρες μας είναι ένα καλοραμμένο λευκό μπλουζάκι με στρογγυλό λαιμό και ένα mum jeans που αφήνει ακάλυπτους τους αστραγάλους μας. Ταιριάζει με όλα τα στυλ και το καλύτερο είναι πως εύκολα μπορείς να το κάνεις αρκετά προσεγμένο για να πας έτσι και στο γραφείο σου. Αρχικά μην λυπηθείς τον αριθμό κοσμημάτων που θα φορέσεις, το layering είναι πάντα μια καλή ιδέα. Περιποιήσου τα μαλλιά σου και κάνε ένα clean make up και φόρεσε ένα ζευγάρι παπουτσιών με λίγο τακούνι. Όταν ο καιρός το επιτρέψει διάλεξε ένα ζευγάρι mules.

Ανδρόγυνο σακάκι και jeans με split hem

Αν πέρσι υπέκυψες στην τάση των split hem ήρθε η ώρα να το αξιοποιήσεις. Συνδύασε το με ένα ανδρόγυνο double breasted σακάκι με έντονους ώμους. Μέσα στην ημέρα διάλεξε ένα ζευγάρι μποτάκια ενώ το βράδυ ένα ζευγάρι λεπτά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μια τσάντα φάκελος θα κάνει το outfit σου πιο θηλυκό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rivière (@ariviere)

Flare jeans και Converse

Το flare jean και τα Converse παπούτσια έχουν μια νεανικότητα που μας γυρίζουν στα πιο νεαρά μας χρόνια. Σήμερα απλώς προσαρμόζουμε αυτόν τον συνδυασμό με κάποια πιο κομψά στοιχεία όπως ένα πουκάμισο. Ένα maxi παλτό περιέχει μια γερή δόση κομψότητας ενώ το sleek bun είναι η επιλογή όλων των δραστήριων fashion κοριτσιών σήμερα. Λίγα κοσμήματα και μια shoulder bag δεν είναι ποτέ λάθος επιλογή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Λευκό jeans

Το λευκό jeans αν και έχουμε την τάση να το φοράμε για πιο ανοιξιάτικες ή καλοκαιρινές εμφανίσεις, είναι μια εξαιρετική επιλογή και στον πιο κρύο καιρό. Η κλασική αντίθεση που δημιουργεί με το μαύρο είναι πετυχημένη και ένας εύκολος συνδυασμός όταν δεν θέλεις να πολυσκεφτείς τι θα φορέσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Jeans, μπαλαρίνες και ψάθινη τσάντα

Η τέλεια πανοπλία του σαββατοκύριακου αποτελείται από ένα άνετο jeans, ένα ζεστό jacket, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες για πολύωρες βόλτες, μια ψάθινη τσάντα για τα ψώνια σου και έναν ζεστό καφέ.

Διαβάστε επίσης

5 τάσεις μαλλιών που θα βλέπεις παντού αυτή την Άνοιξη

Μετά το ‘Inventing Anna’, η Shonda Rhimes επιστρέφει με ένα νέο πολιτικό δράμα στον Λευκό Οίκο

Πηγή: savoirville