Κλείσιμο

Ο σκηνοθέτης του «Squid Game» θα είναι σύμβουλος στην επίδειξη μόδας του Louis Vuitton

Η επίδειξη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σεούλ, στο τέλος του μήνα

Η Louis Vuitton ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη επίδειξη συλλογής Pre-Fall που σχεδίασε ο Nicolas Ghesquière για τη γαλλική μάρκα πολυτελείας. Η επίδειξη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας στο τέλος του μήνα, μετά το ηλιοβασίλεμα, στη γέφυρα Jamsugyo με θέα στον ποταμό Χανγκάνγκ.

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Squid Game», Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ θα είναι σύμβουλος σκηνογραφίας του σόου. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που η διώροφη γέφυρα θα αποτελέσει τοποθεσία για επίδειξη μόδας. Η επιλογή του Louis Vuitton να παρουσιάσει την επερχόμενη συλλογή του στη Σεούλ εντάσσεται σε σειρά από πρωτοβουλίες συνεργασίας του με την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας για την προβολή της χώρας.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Louis Vuitton, Πιέτρο Μπεκάρι, χαρακτήρισε τη Σεούλ «πολιτιστικό κόμβο που συνεχίζει να προσελκύει την παγκόσμια προσοχή» και πρόσθεσε ότι η ζωντανή πόλη «έχει ένα κοινό πνεύμα με τον Louis Vuitton επειδή πρωτοπορεί στο μέλλον, οραματίζεται εκ νέου τη δημιουργικότητα και καλλιεργεί το savoir-faire».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ