Julianne Moore: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της - Δείτε video

Η ηθοποιός λέει ότι αγαπά πολύ τις φακίδες της, ενώ αστειεύεται για το πόσο μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει καθημερινά για τον σχηματισμό των φρυδιών της

Η Τζούλιαν Μουρ αποφάσισε να αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της, κάτι που ενθουσίασε τους θαυμαστές της. Η 62χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο με το πώς περιποιείται την επιδερμίδα της. 

Η Μουρ λέει ότι αγαπά πολύ τις φακίδες της, ενώ αστειεύεται για το πόσο μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει καθημερινά για τον σχηματισμό των φρυδιών της. 

«Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου έχει γίνει όλο και πιο περίπλοκη όσο μεγαλώνω. Πάντα ήμουν προσεκτική στο να πλένω το δέρμα μου και να φοράω αντηλιακό», αναφέρει η ίδια. 

Συμβουλεύει τους θαυμαστές της να μην χρησιμοποιούν την πετσέτα πολύ σκληρά και δυνατά, καθώς θα μπορούσε να βλάψει το δέρμα τους.

Επίσης, η σταρ θυμάται: «Η μητέρα μου ήταν πολύ ανοιχτόχρωμη και ανησυχούσε για το αν θα καούμε συνέχεια από τον ήλιο. Δεν μας άφηνε καν να βγούμε έξω στην παραλία μέχρι μετά τις 3:00 και μπορούσαμε να μείνουμε μόνο για λίγη ώρα και στη συνέχεια, μόλις υπήρχαν αποτελεσματικά αντηλιακά, τα χρησιμοποιούσαμε συνέχεια».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκαλύπτει πώς «κατέστρεψε» τα φρύδια της. «Κατέστρεψα τα φρύδια μου όταν ήμουν έφηβη και μετά τα άφησα να μεγαλώσουν και μετά τα κατέστρεψα ξανά και τώρα δεν ξαναβγαίνουν. Το να σχεδιάζω τα φρύδια μου είναι ένα μεγάλο, μεγάλο κατόρθωμα για μένα», παραδέχεται. 

Τέλος, η ηθοποιός σημειώνει ότι «πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι κοκκινομάλλες έχουν κόκκινα φρύδια, αλλά πολύ σπάνια έχουν». 

Πηγή: skai.gr