Η τσάντα της Dua Lipa που μας έκλεψε την καρδιά

Η Dua Lipa είναι από τις celebrities που μας εμπνέει και μας κάνει να θέλουμε να ντυθούμε όπως ακριβώς εκείνη 

Φταίνε τα super ανεβαστικά τραγούδια της, τα stylish χρώματα που επιλέγει και το ’90s attitude, ή απλά τα δικά της vibes που δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε κάθε trend που δημιουργεί, το θέμα είναι ότι είναι από τις αγαπημένες μας celeb- influencers και λατρεύουμε να την βλέπουμε παντού, αλλά και να παίρνουμε ιδέες.

Έτσι και για αυτό το άρθρο, αποτέλεσε έμπνευση το μοναδικό της στυλ, και πιο συγκεκριμένα η επιλογή της πιο cute και stylish mini handbag, από το brand «Luar».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUAR (@luar)

Λίγο οι ιδιαίτερες χειρολαβές του, λίγο το σχήμα μινιατούρα και η γεωμετρική του αισθητική, το μόνο σίγουρο είναι πως θα απογειώσει κάθε εμφάνιση μας, από το πιο basic μέχρι και το πιο επίσημο, αποτελώντας την απαραίτητη πινελιά η οποία ολοκληρώνει και αναβαθμίζει κάθε μας outfit.

Είναι από μόνο του ένα statement κομμάτι, που θα σε κάνει να τραβήξεις τα βλέμματα, έχοντας μαζί σου μόνο τα απαραίτητα, όπως το κινητό, τo lip gloss, χρήματα και τα κλειδιά σου. Ταιριάζει ιδανικά με παντελόνι, φόρεμα ή κάποιο set, ενώ δίνει preppy vibes ακόμα και στα πιο chunky ή δίπατα παπούτσια.

Αν πείστηκες να υιοθετήσεις κι εσύ το στυλ της Dua Lipa και να προσθέσεις στη συλλογή σου την mini handbag της καρδιάς σου, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω εναλλακτικές σχετικά με το χρώμα και το attitude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arcus bags (@arcusbags)

Πηγή: Savoir Ville