Η Florence Pugh διδάσκει μόδα: Πώς να φορέσεις τη διαφάνεια

Υπάρχουν fashionistas, υπάρχουν style icons και υπάρχει κι η Florence Pugh

Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε λίγη Florence Pugh στη ζωή μας. Τον τελευταίο μήνα κοσμεί τα feed μας στο Instagram με τις iconic εμφανίσεις της και οι fashion editors δεν προλαβαίνουν να σχολιάζουν. Σε συνεργασία με τη διάσημη στυλίστρια Rebecca Corbin Murray, η οποία συνεργάζεται με τις Salma Hayek, Lily James και Simone Ashley, δεν είναι περίεργο που η Pugh φαίνεται καταπληκτική όπου κι όταν εμφανίζεται.

Λοιπόν, εδώ είναι μερικά μαθήματα που πήραμε από Florence Pugh για την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να δοκιμάσεις ένα sheer κομμάτι.

Πρόσθεσε χρώμα

Τι είναι η ζωή χωρίς χρώμα; Ενώ όλοι αγαπάμε ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ας πάμε ένα βήμα παρακάτω το προσωπικό μας στυλ. Αν ξεκινάς να δοκιμάζεις τώρα τις διαφάνεις, θυμήσου ότι μερικές φορές τα έντονα χρώματα μπορούν να μας βοηθήσουν να νιώσουμε περισσότερο καλυμμένοι μέχρι να νιώσουμε αρκετά άνετα και να γίνουμε πιο τολμηροί. Ακολουθήσε τον δικό σου ρυθμό και πειραματίσου για να βρείς ποια χρώματα και ποιο επίπεδο διαφάνειας λειτουργεί για εσένα. 

Δοκίμασε ασύμμετρες γραμμές

Ακριβώς επειδή φοράς ένα διαφανές φόρεμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να διακρίνονται τα πάντα. Μια ασύμμετρη λωρίδα από διάφανο ύφασμα σε ένα φόρεμα μπορεί να είναι το πρώτο βήμα όταν πειραματίζεσαι με διαφανή κομμάτια. Ένας συνδυασμός υφασμάτων, υφών και πατρόν μπορεί να σου επιτρέψει να δημιουργήσεις μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση ενώ θα είσαι και άνετη.

Nude δεν σημαίνει πάντα γυμνό

Ενισχύστε ένα sheer κομμάτι με ένα pattern ή κέντημα όπως η Florence Pugh με το τοπ και φούστα του οίκου Valentino, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο. Tα patterns, οι πολύτιμοι λίθοι και τα αξεσουάρ θα δώσουν extra ενέργεια στην εικόνα σου. 

Όγκος

Περισσότερο ύφασμα, περισσότερη υφή, περισσότερο δράμα. Όλοι είδαμε το εντυπωσιακό φόρεμα της Pugh στην πρεμιέρα του Don’t Worry Darling στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Ακολούθησε το παράδειγμα της Pugh συνδυάζοντας όγκους και διαφάνειες.

Πηγή: Savoir Ville