Λεν: «Ομαδική αποστολή να περιορίσουμε τον Γιάννη»

Ο σέντερ των Κινγκς, Άλεξ Λεν, αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή της Ουκρανίας να περιορίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Ουκρανία βρέθηκε να παίζει ντέρμπι κορυφής με την Ελλάδα απόψε (18:00) για τον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ. Το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας, ο Άλεξ Λεν, αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.


«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό απέναντι στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και πρέπει να είναι αποστολή όλης της ομάδας να προσπαθήσει να τον περιορίσει. Θα δούμε το πλάνο του προπονητή μας για την αντιμετώπισή του και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Προσωπικά, αν μου ζητηθεί να συνεισφέρω κι εγώ σε αυτό, θα είμαι έτοιμος να το κάνω», τόνισε ο σέντερ των Κινγκς.


Όσο για τη χθεσινή νίκη επί της Ιταλίας είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας και την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και δώσαμε το 100%. Ξέρουμε πως έχουμε ήδη προκριθεί πλέον στην επόμενη φάση, αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τον αγώνα με την Ιταλία γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Πηγή: sport-fm.gr