Η ομιλία Ιτούδη στα αποδυτήρια: «Μπράβο σε όλους, αλλά η αποστολή μας εδώ είναι άλλη»

Δείτε την ομιλία του Δημήτρη Ιτούδη στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας για το 3/3 στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μοίρασε μπράβο σε όλους στα αποδυτήρια μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Μεγάλης Βρετανίας. Πάντως ο ομοσπονδιακός τεχνικός φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους πως ο στόχος της «επίσημης αγαπημένης» στη διοργάνωση είναι… πολύ μεγαλύτερος από το 3/3 που έχει ως τώρα.


«Για μένα κάνατε καταπληκτική δουλειά εκεί έξω. Και ήταν μια από αυτές τις μέρες που πραγματικά απόλαυσα να σας κοουτσάρω. Είχαμε λύσεις, ήρθε ο Λούντζης από τον πάγκο. Σίγουρα οι συνεργασίες Σλούκα – Παπαγιάννη ήταν εξαιρετικές. Υπήρξε μια επιπλέον διάσταση στο παιχνίδι μας. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Δεν ήταν η μέρα του Τάιλερ ή του Νικ, μπορεί να είναι του Λούντζη ή του Λαρεντζάκη. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Προκριθήκαμε και μαθηματικά στο Βερολίνο, αλλά έχουμε μια διαφορετική αποστολή εδώ σε αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, αλλά η αποστολή είναι διαφορετική. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ειδικά για το αυριανό παιχνίδι… Μεγάλη νίκη…», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr