Euro 2020: Η ψυχωμένη Αγγλία νίκησε τα «πάντσερ»

Η ψυχωμένη Αγγλία νίκησε 2-0 τη μεγάλη της αντίπαλο Γερμανία και πετώντας εκτός Euro τα «πάντσερ», πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά και έδειξε πανέτοιμη για την κούπα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στέρλινγκ, που άνοιξε το σκορ στο 75', με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει, επιτέλους, δίχτυα στο 86', «καθαρίζοντας» τη μεγάλη νίκη. Εξαιρετικός και ο Πίκφορντ, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ μοιραίος για τους Γερμανούς ήταν ο Μίλερ, ο οποίος χάνει ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο 81'!

Σύστημα 3-4-3 «κατέβασε» ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τον Πίκφορντ στο τέρμα, ενώ Γουόκερ, Στόουνς και Μαγκουάιρ ήταν η τριάδα της άμυνας. Τρίπιερ, Ράις, Φίλιπς και Σο έπαιξαν στον άξονα και Στέρλινγκ, Κέιν, Σάκα αποτέλεσαν την επιθετική τριπλέτα.

Από την άλλη πλευρά, τα «πάντσερ» ξεκίνησαν με 3-4-2-1. Με Νόιερ κάτω από τα γκολπόστ, Γκίντερ, Χούμελς και Ρούντιγκερ στα μετόπισθεν, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κρόος και Γκόζενς στη μεσαία γραμμή, ενώ Χάβερτς και Μίλερ αγωνίστηκαν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βέρνερ.

Η Αγγλία περιμένει, πλέον, να μάθει αντίπαλο από το Σουηδία-Ουκρανία απόψε Τρίτη, για τον προημιτελικό του Σαββάτου (29/06, 22:00).

Πηγή: sport-fm.gr