«Αυτομολεί» στη Marvel ο Χένρι Κάβιλ; Φήμες για ρόλο έκπληξη 

Για την Disney το να αποσπάσει τον Χένρι Κάβιλ στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel από αυτό της DCEU της Warner Bros θα αποτελέσει σίγουρα «μεταγραφή μεγατόνων» 

«Αυτομολεί» στη Marvel ο Χένρι Κάβιλ; Το Marvel Cinematic Universe είναι έτοιμο να συνεχίσει να επεκτείνεται στις λεγόμενες «Φάσεις Τέσσερα και Πέντε», με τουλάχιστον δύο ακόμη ταινίες Avengers και ποιος ξέρει πόσες σειρές στο κανάλι Disney+. Ενώ οι πρώτες Φάσεις του MCU έπαιρναν ως επί το πλείστον ηθοποιούς σχετικά χαμηλής αναγνωρισιμότητας (εκτός από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τη Σκάρλετ Γιόχανσον), οι νεότερες ταινίες έχουν ολοένα και περισσότερους αναγνωρισμένους σούπερ σταρ του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του giantfreakinrobotο Βρετανός ηθοποιός είναι ο τελευταίος ηθοποιός στον οποίο έχει προταθεί να συμμετάσχει στο Marvel Cinematic Universe. Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποιος είναι ο ρόλος που συζητά ο Κάβιλ στις συνομιλίες του με τη Marvel, η πρόβλεψη είναι ο επικεφαλής των «Τεσσάρων Φανταστικών», ο επιστήμονας Ριντ Ρίτσαρντς. Το alter ego του Σούπερμαν Κλαρκ Κεντ, και ο Ρίτσαρντς, είναι αμφότεροι χαρακτήρες που αναγνωρίζονται σαν μια «ήρεμη δύναμη», έντιμοι και δυναμικοί όταν χρειάζεται.  

Για την Disney το να αποσπάσει τον Χένρι Κάβιλ στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel από αυτό της DCEU της Warner Bros θα αποτελέσει σίγουρα «μεταγραφή μεγατόνων» και καινοτομία, καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Δεν είναι σαφές ακόμα εάν ο ηθοποιός θα συνεχίσει να παίζει τον Σούπερμαν στο DCEU (ή για πόσο καιρό), αλλά σίγουρα φαίνεται ότι αποσύρεται σταδιακά, πιθανώς για να ανοίξει ο δρόμος για μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα, με κάποιους να μιλάνε για έναν Αφροαμερικανό Superman. Σημειώνεται ότι ο Κάβιλ υποδύεται με επιτυχία και τον μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων Γκέραλτ της Ρίβια στην ομώνυμη σειρά του Netflix Witcher. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Marvel