Ας κάνουμε μια βόλτα στα καλύτερα καφέ των αθηναϊκών μουσείων

H Ελλάδα είναι μία χώρα με πλούσια ιστορική και καλλιτεχνική κληρονομιά, αλλά και μια χώρα με πληθώρα μουσείων για όλα τα γούστα και όλες τις επιλογές  

H Ελλάδα είναι μία χώρα με πλούσια ιστορική και καλλιτεχνική κληρονομιά, αλλά και μια χώρα με πληθώρα μουσείων για όλα τα γούστα και όλες τις επιλογές. Ένα μουσείο, φυσικά, εκτός από χώρος που φιλοξενεί πολύτιμα αντικείμενα, είναι και ένα μέρος για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να περάσουμε την ημέρα μας και να κάνουμε τη βόλτα μας. Δεν είναι τυχαίο που στα μουσεία της Αθήνας συναντάμε μερικά από τα πιο όμορφα café της πόλης.

Cycladic Café στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Σε μίνιμαλ ύφος, ο φωτεινός κήπος του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, Cycladic Café, περιμένει όλους όσους επισκεφθούν το μουσείο για την βόλτα τους. Με brunch έως και lunch πιάτα, αλλά και γκουρμέ γλυκιές προτάσεις, ανάλαφρη διάθεση και ανοιξιάτικη αύρα, το Cycladic Café αποτελεί ένα από τα πιο «must visit» σημεία φέτος την άνοιξη.

Καφέ στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείο στο Νομισματικό Μουσείο

Ανοιξιάτικη αύρα μάς μεταφέρει και η επόμενή μας πρόταση, το Καφέ στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, που, όπως λέει και το όνομά του, βρίσκεται στον κήπο του μουσείου, στο κέντρο της Αθήνας. Ένας ειδυλλιακός χώρος, ηλιόλουστος και καταπράσινος, ιδανικός για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας, αλλά και ένα καλλιτεχνικό spot, στο οποίο διοργανώνονται κατά καιρούς διάφορες συναυλίες και μουσικές βραδιές, το Καφέ του Νομισματικού Μουσείου είναι ένα αγαπημένο σημείο για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας.

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 12, Αθήνα 10671
Τηλέφωνο: 2103610067 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr