Τζιτζικώστας: Δύο νέες Χολιγουντιανές ταινίες ξεκινούν το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη 

Σε «πλατό του Χόλιγουντ» μετατρέπεται η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία ευρύτερα, καθώς ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ακόμα δύο χολιγουντιανές ταινίες στην παρουσίαση των εξετάσεων οδηγών με ένα κλικ με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη. 

Ευχαριστώντας τον κ. Πιερρακάκη για τα κίνητρα που δόθηκαν από το υπουργείο ώστε να κατακτηθεί ο σκοπός που έθεσε η Περιφέρεια να γίνει ένας κόμβος τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι: «είμαστε ήδη στην τρίτη χολιγουντιανή ταινία που γυρίζεται στην περιοχή μας, έχουμε άλλες δύο που έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα». 

«Αν δεν είχε αλλάξει το νομικό πλαίσιο και από την προηγούμενη κυβέρνηση και αν δεν είχε βελτιωθεί και από εσένα στην ηγεσία του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε καν. Τα οφέλη είναι τεράστια άμεσα και έμμεσα σε θέσεις εργασίας, εισόδημα για την περιοχή μας και την τεράστια προβολή που έχει η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία» επισήμανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Σε κινηματογραφικό σκηνικό μετατράπηκε πιο πρόσφατα η πλατεία Εμπορίου στα Άνω Λαδάδικα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer» που άρχισαν την Τετάρτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρωταγωνιστής ο Άαρον Έκχαρτ (φωτό)

Πηγή: sport-fm.gr